ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΑΔΑΜΑΝΤΑ

Με την ενοικίαση ενός σκάφους της Milos Charters προσφέρουμε σε εσάς, την οικογένειά σας, τους φίλους ή τους συναδέλφους σας, μια μοναδική και περιπετειώδη εμπειρία που θα θυμάστε για μια ζωή.  Ένα αίσθημα απόλυτης ελευθερίας, άνεσης, στυλ και κυρίως ασφάλειας, θα σας συνοδεύει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. 

από Αδάμαντα

Διαδρομή: Κρησφύγετο Πειρατών
Στάσεις: Τριάδες, Συκιά & Κλέφτικο
Διάρκεια Διαδρομής: 5 ώρες / Αναχώρηση: Λιμάνι Αδάμαντα

Η διαδρομή ξεκινάει με επίσκεψη στις Τριάδες, τρεις διαδοχικές παραλίες με λεπτή κίτρινη άμμο και κρυστάλλινα ρηχά γαλάζια νερά. Στη συνέχεια, κάνετε μια βουτιά στα παγωμένα κρύα νερά του σπηλαίου Συκιάς, που θεωρείται ένα από τα ομορφότερα θαλάσσια σπήλαια της Μήλου. Η τελευταία στάση είναι στο Κλέφτικο, ένα παλιό καταφύγιο πειρατών γνωστό για τους ζωηρούς λευκούς βράχους και τα κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά του που κόβουν την ανάσα.

Διαδρομή: Νησιά Χρωμάτων
Στάσεις: Γύρος Μήλου & Γύρος Πολύαιγος
Διάρκεια Διαδρομής: 7 ώρες / Αναχώρηση: Λιμάνι Αδάμαντα

Αυτή η περιήγηση θα σας ταξιδέψει στο νησί της Μήλου, κάνοντας στάση σε βασικές τοποθεσίες για μπάνιο ή απλώς για να απολαύσετε το μαγευτικό τοπίο. Στη συνέχεια πηγαίνετε στο νησί Πολύαιγος, το μεγαλύτερο ακατοίκητο νησί του Αιγαίου Πελάγους, όπου θα μαγευτείτε από τη φυσική ομορφιά και τα εκπληκτικά κρυστάλλινα καταγάλανα νερά.

Διαδρομή: Παραθαλάσσιες αποδράσεις
Προορισμοί: Σαρακίνικο, Παπάφραγκας, Νησί Πολύαιγος, Θειορυχεία, Γέρακα
Διάρκεια: 5 ώρες / Αναχώρηση: Λιμάνι Αδάμαντα

Αυτή η περιήγηση θα σας πάει σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά μέρη της Μήλου, επιτρέποντάς σας να ζήσετε την γαλήνη και την ομορφιά αυτών των μοναδικών τόπων. Θα επισκεφθείτε το μαγευτικό σεληνιακό τοπίο του Σαρακίνικου, θα ανακαλύψετε το κρυμμένο κόσμημα της σπηλιάς του Παπάφραγκα, θα εξερευνήσετε τις παρθένες παραλίες του νησιού Πολύαιγος, θα βυθιστείτε στην γαλήνια ατμόσφαιρα της Θηριχείας και θα δείτε τα φυσικά θαύματα του Γέρακα.

Από

550€

*Στις προσφορές μας περιλαμβάνεται: καπετάνιος, καύσιμα, πλήρως εξοπλισμένο ψυγείο με αναψυκτικά, κρασί, νεράκια και σνάκ, έξοδα λιμένος, ασφάλιση και ο Φ.Π.Α 24%

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΑΠΟ ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

Διαδρομή: Παρθένες Μυστικές Παραλίες
Στάσεις: Τσιγκράδο, Φυριπλάκα, Γέρακας, Γέροντας, Κλέφτικο & Συκιά
Διάρκεια Διαδρομής: 5 ώρες / Αναχώρηση: Αγία Κυριακή

Ώρες απόλυτης απόλαυσης καθώς σας μεταφέρουμε σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της Μήλου, συμπεριλαμβανομένης της απομακρυσμένης παραλίας Τσιγκράδο, η οποία περιβάλλεται από απότομους βράχους, σπήλαια και καταγάλανα νερά, και του Γέροντα, που είναι γνωστή για τον τοξοειδή βράχο της ανάμεσα στο νερό και τη στεριά. Συνεχίζετε στον κόλπο του Γέρακα με τους φυσικούς λευκούς βραχώδεις σχηματισμούς, την εμβληματική παραλία Κλέφτικο και τα σπήλαια της Συκιάς με τα σμαραγδένια νερά τους.

Διαδρομή: Κρυμμένα Διαμάντια
Στάσεις: Θειωρύχειο & Γαλάζια Νερά – Πολύαιγου
Διάρκεια Διαδρομής: 5 ώρες / Αναχώρηση
Αγία Κυριακή

Θα περάσετε πέντε ώρες στην παραλία Παλιόρεμα, γνωστή και ως Θειωρυχεία. Η συμφωνία των πολύχρωμων αποχρώσεων που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στη Μήλο, καθώς και τα κρυστάλλινα γαλάζια κύματα της θάλασσας, θα κάνουν αυτό το ταξίδι αξέχαστο. Θα επισκεφθείτε επίσης το Blue Bay στο νησί Πολύαιγος, το μεγαλύτερο ακατοίκητο νησί του Αιγαίου, με τα καταγάλανα νερά που κόβουν την ανάσα.

Διαδρομή: Ηφαιστειογενές Νησί
Στάσεις: Γύρος Μήλου
Διάρκεια Διαδρομής: 7 ώρες / Αναχώρηση Αγία Κυριακή

Ίσως η πιο ολοκληρωμένη περιήγηση στο νησί της Μήλου. Θα σας μεταφέρει σε πολλές από τις κρυμμένες παραλίες, τις μαγευτικές θαλάσσιες σπηλιές και άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά που βρίσκονται μόνο στο όμορφο νησί μας. Απολαύστε το μαγευτικό τοπίο και τα κρυστάλλινα νερά με τους φίλους και την οικογένειά σας. Μια επίσκεψη που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

*Στις προσφορές μας περιλαμβάνεται: καπετάνιος, καύσιμα, πλήρως εξοπλισμένο ψυγείο με αναψυκτικά, κρασί, νεράκια και σνάκ, έξοδα λιμένος, ασφάλιση και ο Φ.Π.Α 24%

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΟΣ

ΑΠΟ ΑΔΑΜΑΝΤΑ

Διαδρομή : Εκδρομές στο ηλιοβασίλεμα
Στάσεις: Πατρίκια, Εμπούριος, Άγιος Δημήτριος, Κλήμα
Διάρκεια: 3 Ώρες / Αναχώρηση: 18:00 από Αδάμαντα

Η διαδρομή με θέμα το Ηλιοβασίλεμα, ξεκινάει με μια επίσκεψη στην Πατρικιά. Το σκηνικό πανέμορφο! Ένας κόλπος με ένα ακρωτήρι που προεξέχει στο νερό και μικρές, ξεχωριστές παραλίες στην άκρη του. ‘Επειτα θα επισκεφθείτε τον Εμπουριό, ένα μικρό ψαροχώρι με παραδοσιακά σπίτια τοποθετημένα γύρω από ένα λιμάνι. Επόμενος σταθμός ο Άγιος Δημήτριος, μια μικρή παραλία με ξωκλήσι και φανταστικά καθαρά νερά. Τελευταίος σταθμός είναι το Κλήμα, ένα γοητευτικό ψαροχώρι που πρέπει να επισκεφτούν όλοι. Ετοιμαστείτε για μια μοναδική διαδρομή προς το ηλιοβασίλεμα, για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

*Στις προσφορές μας περιλαμβάνεται: καπετάνιος, καύσιμα, πλήρως εξοπλισμένο ψυγείο με ελαφριά ποτά, αναψυκτικά, νεράκια και φρέσκα φρούτα, έξοδα λιμένος, ασφάλιση και ο Φ.Π.Α 24% 
Απολαύστε την περιπέτεια με άνεση και ξεγνοιασιά, χωρίς κρυφές χρεώσεις.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Σχεδιάστε τη δική σας περιήγηση και εμείς θα την κάνουμε πραγματικότητα. Απλά νοικιάστε ένα σκάφος και αφήστε μας να κάνουμε τα υπόλοιπα. Θέλετε να απολαύσετε τις απόμερες παραλίες της Μήλου για λίγες ώρες ή να κάνετε ολοήμερη εκδρομή; Θέλετε να περάσετε συναρπαστικές στιγμές με τον/την σύντροφό σας; Ή απλά να κάνετε τις διακοπές στο νησί μας μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία;
Επικοινωνήστε μαζί μας και προετοιμαστείτε για κάτι μοναδικό, κατάλληλο τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους.

Επιλέξτε το δρομολόγιο που επιθυμείτε ή απλώς ζητήστε μας, να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο  0030 69 07 070 526 ή στο email: info@miloscharters.gr

BOOK NOW