ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

Η Milos Charters, προσφέρει σε εσάς που θέλετε να εξερευνήσετε τη Μήλο και είτε έχετε, είτε όχι δίπλωμα οδήγησης σκάφους, μια ποικιλία σκαφών -χωρίς καπετάνιο- για ενοικίαση.

Για σκάφη που απαιτούν δίπλωμα οδήγησης, οι οδηγοί πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών και να διαθέτουν αναγνωρισμένο δίπλωμα οδήγησης σκάφους. Όσοι διαμένουν εκτός Ελλάδος απαιτείται να προσκομίσουν μαζί μεταφρασμένο αντίγραφο του διπλώματος τους. Αυτή είναι μια νομική απαίτηση που ισχύει στην Ελλάδα, ενώ όλα τα σχετικά έγγραφα πρέπει να προσκομίζονται κατά τη στιγμή της παραλαβής του σκάφους. Οι μη Έλληνες κάτοικοι πρέπει να επικοινωνήσουν με την οικεία πρεσβεία τους πριν νοικιάσουν σκάφος για να λάβουν την απαραίτητη καθοδήγηση.

Μάθετε περισσότερα για τα σκάφη που απαιτούν δίπλωμα οδήγησης εδώ.

Για σκάφη που δεν απαιτούν δίπλωμα οδήγησης, οι οδηγοί πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών. Αυτά είναι ιδανικά για άτομα που θέλουν την ανεξαρτησία τους και που θέλουν να απολαύσουν μια χαλαρή μέρα στο νερό χωρίς πρόσθετες απαιτήσεις.

Μάθετε περισσότερα για τα σκάφη που δεν απαιτούν άδεια οδήγησης εδώ.

Όλα τα σκάφη μας είναι εφοδιασμένα με κάθε απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας, όπως σωσίβια και κιτ πρώτων βοηθειών, και συντηρούνται τακτικά για την αξιόπιστη λειτουργία τους. Παρέχουμε επίσης μια ενδελεχή ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία του σκάφους, τα μέτρα ασφαλείας και τους τοπικούς κανισμούς για να σας εξασφαλίσουμε μια ευχάριστη εμπειρία.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη διαδικασία ενοικίασης ή τις απαιτήσεις της άδειας χρήσης, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας. Είμαστε πάντα εδώ να σας εξυπηρετήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

BOOK NOW