ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ και ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Περίληψη
Η Milos Charters δεν παρέχει τα στοιχεία των επισκεπτών της σε τρίτα μέρη. Τυχόν πληροφορίες που μας παρέχετε δεν είναι ορατές από τρίτους. Αυτός ο ιστότοπος μπορεί κατά καιρούς να περιέχει συνδέσμους προς ιστοτόπους τρίτων. Αυτή η δήλωση απορρήτου δεν παρουσιάζεται ως νομικά δεσμευτική σύμβαση.
Υπάρχουν ενότητες στον ιστότοπό μας όπου εισάγετε τα προσωπικά σας δεδομένα για να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οποιαδήποτε πληροφορία παρέχετε θα παραμείνει ασφαλής ιδιοκτησία της Milos Charters. Σε καμία περίπτωση δεν θα πωληθεί, ενοικιαστεί σε τρίτους. Ωστόσο, η Milos Charters μπορεί να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας στείλει οποιαδήποτε πληροφορία ζητήσατε.

Τα δεδομένα χρήσης συλλέγονται αυτόματα κατά τη χρήση του ισοτόπου μας
Τα δεδομένα χρήσης μπορεί να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως τη διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου της συσκευής σας (π.χ. διεύθυνση IP), τον τύπο του προγράμματος περιήγησης, την έκδοση, τις σελίδες που επισκεφτήκαμε στον ιστότοπό μας, την ώρα και την ημερομηνία, τον χρόνο που δαπανήθηκε σε αυτές τις σελίδες, μοναδικά αναγνωριστικά συσκευής και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.
Ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε πληροφορίες που αποστέλλει το πρόγραμμα περιήγησής σας κάθε φορά που επισκέπτεστε την υπηρεσία μας.

Ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων σας
Μας ενδιαφέρει η ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων σας, αλλά να θυμάστε ότι καμία μέθοδος μετάδοσης ή ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής, προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για την προστασία τους, δεν μπορούμε όμως να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλειά τους.

BOOK NOW